Ilvosten sukuseuran Facebook-sivut

Perustietoa henkilönnimistä
www.genealogia.fi/nimet/

HisKi
Suomen Sukututkimusseuran HisKi-projektissa tallennetaan kastettujen, vihittyjen ja haudattujen luetteloita eli ns. historiakirjoja, sekä muuttaneitten luetteloita digitaaliseen muotoon. Hakuohjelma näyttää vain 100 vuotta vanhemmat tiedot.
www.genealogia.fi/historia/

HisKi:n lyhenteita
Sauli Yli-Kahila on koonnut sivuilleen HisKissa käytettyjä henkilöihin liittyviä lyhenteitä.
Sauli Yli-Kahila's home page: abbreviations used for an individual's title in HisKi.
Lyhenteita

Mikko Laihosen kotisivut
Mikko Laihosen sukututkimusaiheisilla kotisivuilla on mm. todennäköisesti Suomen kattavin sukuseuraluettelo. Sukututkimuslinkkeja
Sukuseuroja ja sukusivuja

Nimipalvelu
Väestorekisterikeskuksen tietokannasta voi hakea etu- ja sukunimien lukumaariä.
Nimipalvelu

Muiden sukujen sivustoja

Jasenten kotisivuja

Muuta hyödyllistä