Suvun tunnuksen on suunnitellut: Pertti Ilvonen

Talla hetkella sivustolla on
1 käyttäjä online

Tervetuloa Ilvosten suvun kotisivulle!

Arvoisat Ilvosten sukuseuran jÄsenet: Tervetuloa 28. sukukokoukseen!

15.3.2018

Aika: lauantai 21.7.2018
Paikka: Kukkolan tila,
Kukkola-sali, Vanha Valtatie 70, Joensuu

Tästä voit tulostaa sukukokouskutsen ja ilmoittautumisohjeet (pdf) »

Katso kartalta sijainti »

Kukkolassa on avara piha-alue lasten touhuilua varten sekä joitakin kotieläimiä ja hevostalli. Jos on kiinnostusta hevosajeluun, niin sellaisen voi tilata, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä.

Hevosajelu on maksullinen. Sukukokouskutsua saa levittää myös muille Ilvosiin kuuluville henkilöille. Tervetuloa sukukokoukseen! Toivoo sukuseuran hallitus

Ilmoittautumiset klo 11.30 juhlapaikalla
Ruokailu alkaen klo 12 (Kukkolan lihakeitto lisukkeineen)
Varsinainen kokous alkaa klo 13
Päiväkahvilla vadelmapiirakkaa

Kokouksen jälkeen on Antti Kukkosen kotimuseon esittely ja tutustuminen puutarhaan, Antin arboreetumiin sekä muistomerkkiin. Esillä myös taitelija Tarja Malisen keraamisia veistoksia ja valokuvia.

OSALLISTUMISMAKSU
Sukukokouksen osallistumismaksu on 25 e/aikuinen ja 12 e/ 2-10 vuotias lapsi, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi, maksetaan 15.7.2018 mennessä sukuseuran
tilille (FI35 5153 0450 0285 47)
.

Osallistumismaksun voi maksaa yhdessä jäsenmaksun (2017: 15 e ja 2018: 15 e) kanssa, kun mainitsee viestissä: jäsenmaksu ja kokousmaksu x henkilömäärä tai kokouspaikalla käteismaksuna. Maksu sisältää ruokailun, museo-opastuksen ja kokousmateriaalin.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen kokoukseen 6.7.2018 mennessä:

Kirsti Pasanen
Kivilahdentie 129, 81450 HUHUS
puhelin: 040 5908117
kirsti.pasanen2(at)gmail.com

Mainitse: montako henkeä tulee, aikuiset ja lapset alle 10 v sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

VAPAA SANA – TUO ESILLE OMA TARINASI!
Toivomme, että osallistujista löytyisi henkilöitä, jotka haluavat tuoda esille jonkun sukuun liittyvän tarinan, muiston, musiikkiesityksen tai jonkun suvun perintöesineen, jonka historiasta haluavat kertoa kuulijoille. Voit mainita asiasta kokoukseen ilmoittautuessasi tai vaikka kokouspaikalla.

Tästä voit tulostaa sukukokouskutsen ja ilmoittautumisohjeet (pdf) »

Lämpimästi tervetuloa!

Valokuvia vuoden 2016 sukukokouksesta

16.7.2016

Ilvosten vuoden 2016 sukukokouksen albumi on lisätty sivuillemme. Aivan ihania kuvia!

Valokuvia sukukokouksesta »

Ilvosten 27. sukukokous 3.7.2016 KiteellÄ

16.7.2016

Ilvosten sukuseuran 27. sukukokous pidettiin Puhoksessa, Matkailukeskus Pajarinhovissa 3.7.2016. Yhdessäolo alkoi herkullisella lounaalla. Paikalle oli saapunut 72 henkilöä.
Lue lisaa »

PS. Kurkkaathan myos sukuseuramme Facebook-sivulle: www.facebook.com/groups/ilvostensukuseurary

Jäsentietoa ja kutsu sukukokoukseen 2016

14.5.2016

Sukukokouksessa mm. kunniapuheenjohtaja Ahti Ilvonen kertoo sukututkimuksen ja sukukirjan tämän hetken tilanteesta. Toivomme vilkasta keskustelua sukumme eri vaiheista. »

Valokuvia vuoden 2014 sukukokouksesta

9.11.2013
Saa suosi Ilvosten sukuseuran 26. sukukokousta ja osanottajat viihtyivat. Hauskaa oli!

Ilvosten vuoden 2014 sukukokouksen albumi on lisätty sivuillemme. Tervetuloa katsomaan näkyykö tuttuja!

Valokuvia sukukokouksesta »

Ilvosten sukuseuran 26. sukukokous 2014

2.9.2014

Ilvosten sukuseuran 26. sukukokous pidettiin Kontiolahdella, Viihdekeskus Mennassa 19.7.2014. Maittavan lounaan jälkeen aloitettiin varsinainen sukukokous. Mukana oli 63 sukuseuran jäsentä. Tervehdyspuheen piti sukuseuran puheenjohtaja Pirkko Jokinen.

Sukutietojen kerays jatkuu!

4.9.2014
Sukuseura pysyy ajan tasalla vain Teidän avullanne. Tarvitsemme koko ajan uusia jäseniä ja sukutietoja niin poistuneista, häistä kuin syntyneistäkin. Sukutietoja voitte ilmoittaa täyttämallä sukutietojen keruulomakkeemme ja postittamalla sen meille:
Sukutietojen keruulomake »

Ennakkotilaus sukukirjasta

3.8.2010

Sukukirja on pian valmistumassa ja siitä on mahdollista jättää jo ennakkotilaus!

Voit tehdä sen kätevasti nettilomakkeellamme.

Sukukirja »

Raimo Ilvonen ja Harmaat kotkat

6.12.2009

Lentokonemekaanikko Raimo Ilvosella on rakenteilla ensimmäinen Suomessa valmistettu ja lentänyt lentokone (1914). Tampereen ilmailuyhdistyksen vanhoihin aktiiveihin (Harmaat kotkat) kuuluva Raimo Ilvonen on aiemmin rakentanut mm. lentävän lavitsan ja kantosiipialuksen.
Harmaat kotkat »

Ahti Ilvoselta valmistumassa sukukirja

1.11.2009

Ilvosten sukuseuran kantava voima, puheenjohtaja Ahti Ilvonen, on tutkinut Ilvosten suvun vaiheita jo vuosikymmenien ajan. Siinä ohessa hänella on ollut tekeilla suurprojekti: sukukirja. Kirjan valmistuminen lähestyy. Aivan tarkka ilmestymispäivä ei vielä ole tiedossa, mutta tiedotamme kyllä asiasta heti, kun tiedämme enemmän.

Ilvosten suvun kotisivut avattu

1.11.2009

Sukuseura on siirtynyt internet-aikaan: yhdistyksen kotisivut on avattu sunnuntaina 1.11.2009 juhlallisin menoin. Sivuilla on jo luettavaakin: Ahti Ilvonen on kirjoittanut mm. suvun vaiheista ja yhdistyksen historiasta.

1.11.2009 alkaen:
Uniikit kävijät 12377

17.6.2013 alkaen:
Sivun lataukset:
Sivustokäynnit:

Ilvosten sukuseura on myÖs Facebookissa

Sukuseuran Fb-sivuille »

Kirsti Pasanen(toim) 2014: Verhon raosta

Sukuseuramme jäsen, Kirsti Pasanen, on julkaissut kirjan äitinsa puoleisista isovanhemmista Elli Hirvosesta ja Arthur Marttisesta. Kirjan runkona on Pasasen ukin tallettama kirjeenvaihto reilun 50 vuoden ajalta. Ilvoset ja Hirvoset Rääkkylässa ovat monessa kohdin keskenään sukulaisia.

"Mitä tapahtuu, kun "kulkukauppias" saapuu taloon kesken kiireisten hääjärjestelyjen? Tunnetko seurustelutapoja sadan vuoden takaa? Sota heittää monenlaisia varjoja perheiden elämään."

Kirsti Pasanen (toim) 2014:
Verhon raosta

Kirjan hinta on 45 eur + postikulut 5 eur yht. 50 eur. Tilaukset Kirsti Pasaselta:
kirsti.pasanen2(at)gmail.com

Sukukirja